És ha megbotránkoztat téged a te kezed, vágd le azt: jobb néked csonkán bemenned az életre, mint két kézzel menned a gyehennára, a megolthatatlan tűzre. A hol az ő férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik. És ha a te lábad botránkoztat meg téged, vágd le azt: jobb néked sántán bemenned az életre, mint két lábbal vettetned a gyehennára, a megolthatatlan tűzre. A hol az ő férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik. És ha a te szemed botránkoztat meg téged, vájd ki azt: jobb néked félszemmel bemenned Yahuwah országába, mint két szemmel vettetned a tüzes gyehennára. A hol az ő férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik. Mert mindenki tűzzel sózatik meg, és minden áldozat sóval sózatik meg. Jó a só: de ha a só ízét veszti, mivel adtok ízt néki? Legyen bennetek só, és legyetek békében egymással. Márk 9:42-50

Mit szimbolizálnak ezek a testrészek?:

Kéz: tettek
Láb: út melyre térünk
Szem: világ kísértése

A levágás, kivágás, nem fizikai, hanem lelki és szellemi.

És most kivételesen a kettőt valóban szétválasztom, mivel a lélekben, vagy szívben fogan meg a bűn, amit a fizikailag végrehajtunk, akkor halált szül.
A test kívánságát és tetteit kell kivágni, nehogy a lelki betegségeink a szellemünket is megfertőzzék.

A Megszentelődés folyamata ez

Ha már hívő (és újjászületett) vagy és olyan helyre mész, ahova nem kellene, olyat teszel, nézel, amit nem kellene, akkor sürgősen hagyd abba mielőtt utolérnek saját átkaid, amivel bizonyára másokat, de főleg magadat átkoztad meg. Bármilyen vonzó valami, mondj le róla, ne várd az „Úr szabadítását”, hanem oldd meg magad, már elég nagy vagy hogy magad dönts: állj ellen az ördögnek, hogy elmenjen, mert ha nem, magával visz oda ahova maga is megy a végén.

Új teremtések vagyunk, ehhez meg kellett halnia óemberünknek. Ez érvényes minden részünkre, szellemi és testi értelemben. Ha valami még köt, további kivégzések szükségesek. Ez a Megszentelődés folyamata.

Lásd még:

AZ ÍRÁS VIDEÓ VÁLTOZATA

Pin It on Pinterest

Share This